Gradsko Pozorište Jagodina
Page: 1 2 3 >> 
Nazad
[UPIŠITE PORUKU]
Sat May 27, 2017 07:20:48
Napirlody
Central African Rep


I can see that you are are genuinely passionate about it! I am trying to create my website and youve stopped myself with about great information.
<a href="http://b log.snowsport.pl/at omic-redster-s9-201 8-vs-redster-double deck-3-0-sl-2017/&q uot;>Atomic Redster S9 2018</a>
Fri May 26, 2017 20:07:36
EddieObend
United Arab Emirates


Alergyx – это уникальна , безопасна и эффективн я комбинаци раститель ых экстракто , которая, будучи принятой внутрь, уже в течение 10 минут блокирует реакцию организма на аллерген, останавли ая или предотвра ая проявлени аллергии. Полный курсовой прием препарата в течение 30 дней полностью избавляет от хроническ х форм недуга, очищает от токсинов и восстанав ивает организм.
ALERGYX помогает нашему телу выработат собственн е «блокирую ие антитела», которые НАВСЕГДА ИСКЛЮЧАТ ВОЗМОЖНОС Ь ПОВТОРНОГ ВОЗНИКНОВ НИЯ АЛЛЕРГИИ.
Официальн й сайт: http://alergyx.bxox .info
Mon Feb 29, 2016 12:08:58
Milos
Srbija


Bravo Maro (Marija Miladinovic),odusev ljen sam tvojom glumom. Svi su bili odlicni ,ali nekako mi je pogled najcesce nju pratio.
Ps. Super ti stoji crveni karmin.
Fri Feb 06, 2015 16:31:53
Jelena
Srbija


Postovani,
s obzirom da dolazim iz Krusevca, jasno vam je na kakvo pozoriste smo tamo navikli. Iskreno vam moram reci da sam malo razocarana vasim gradskim pozoristem i repertoarom. Ne govorim o kvalitetu vasih predstava, kao gledalac nisam kompetentna da o tome govorim. Posto se vase gradske vlasti hvale mnogim uspesima, kultura vam je prilicno skrajnuta. Predlozila bih vam vise gostujucih predstava, pomenuto krusevacko pozoriste ima sijaset odlicnih predstava sa zvucnim imenima, verujem da bi ovdasnja publika uzivala. Ili recimo predstave FAVI teatra, koje su vrlo popularne sirom Srbije. Zelim vam vise interesovanja za pozoriste od strane gradjana i bolje uslove rada. Sve najbolje.
Tue Aug 14, 2012 16:15:52
M


Mislim da nedostaje nekoliko priznanja - Ivan Milojevic, glumac veceri u Smederevu, predstava Obican covek; Aleksandar Antic, glumac veceri u Loznici, predstava Sljiva; Tanja Mahmutovic, glumica veceri u Bogaticu, predstava U naviljcima. Mislim da se radi o 2009. i 2010. godini, ali provericete vec Pozdrav!
Fri May 18, 2012 08:01:26
Vaše pozorište
Srbija

Dragi ljubitelji pozorišta,
pre dva dana vaše pozorište obeležilo je mali jubilej: deseto izvođenje predstave ,,Simfonija radosti'' i to na gostovanju u rasadniku glumačkih velikana - Kruševačkom pozorištu. Za ovaj nastup sve pohvale ekipi - i glumačkoj i tehničkoj. Predstava se razigrala, sve se lakše i sve bolje izvodi, a to potvrđuje skoro desetominutni aplauz u Kruševcu i ovacije učenika jagodinske Gimnazije koji su predstavu pogledali pre nekoliko dana. Zato, ako ste propustili da do sada pogledate ,,Simfoniju radosti'', budite sa nama na našem 11. izvođenju : na sceni ,,Raša Pla
ović'' Narodnog pozorišta u Beogradu u utorak, 22. maja u 20.30. Ulaznice su besplatne za sve naše goste!
Veliki pozdrav iz vašeg pozorišta!
Fri Mar 23, 2012 05:48:29
Milica
Srbija

Zelim da pohvalim Vase predstave posebno decije predstave koje mi se jako svidjaju i zelim da pohvalim glumce Kristinu Pesic i Nedeljka Milanovica.
Pozdrav.
Mon Mar 05, 2012 04:22:16
FreshSoundSystem
Srbija


SUPER VAM JE BILA OVA ZADNJA PREDSTAVA SRODNE DUSE.IZUZETAN JE OVAJ GLUMAC STO JE GLUMIO GVOZDENA A I DUDA JE SUPER ODGLUMILA NARAVNO KAO I UVEK MARIJA DEBELJAKOVIC.POZZ
Fri Oct 21, 2011 11:13:27
FrEsH sOunD SYSTEM
SRBIJA


Svaka cast...
UGASI SVECE LAURA
Sun Sep 04, 2011 10:05:45
Vesna
Srbija


Zelela sam da vas pohvalim, imate divne predstave i jako dobre glumce, ja cu morati da izdvojim Mariju Debeljakovic i Aleksandra Antica kao nabolje glimce sa toliko pravih emocija u glumi! citava vasa ekipa je dobra ali eto mojih favorita,na protiv ne samo mojih poznajem mnoge istomisljenike !! Pozdrav Pozoristu i jedva cekamo nesto novo !!!